Antet
Catalog produse
Edituri

Doctrine, strategii, politici

An aparitie: 2012

Autor: Dan Dungaciu, Darie Cristea, Diana Didă, Ana Maria Varga, Andreea Cristina Brînză, Sultana Popescu, Iulian Zaharia, Nicolae Ţîbrigan, Mădălina Mărginean, Lucian Dumitrescu, ovidiu Apostoaie, Roxana Bratu, Diana Hăbuc, Mihaela Sava, Amalia Raisa Petro, George Mihailov, Ioana Nemeş

Editura: ISPRI

Nr.pagini: 268

 

 

Pret: 10.50 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Doctrine, strategii, politici

Email Telefon

Doctrine, strategii, politici

Volumul se opreşte asupra problematicii doctrinelor şi strategiilor de securitate, într-o lectură care caută să facă legătura dintre definirea clasică şi cea actuală a documentelor şi abordărilor de acest tip. Perspectiva analizei este cea a paradigmei studiilor de securitate, care în multe puncte a consacrat relativismul conceptului de securitate, de la situaţie la situaţie, de la stat la stat, de la context geostrategic la context geostrategic. Poate cea mai importantă transformare a constat în pătrunderea sectoarelor civile, a problematicilor non-militare ale securităţii, la nivelul discursului şi documentului de securitate, până nu demult rezervat diplomaţilor şi marilor state majore ale armatei.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Informatii
Website detinut de INSTITUTUL DE STIINTE POLITICE SI RELATII INTERNATIONALE AL ACADEMIEI ROMANE, CIF: 14524129, Reg.Com: